Home NL

Casa Luiz (vroeger Casa Brigitte) in Carvoeiro, bestaat uit 4 studio appartementen beschikbaar voor verhuur gedurende de vakantie. Gesitueerd op de rand van een rots en ongehinderd uitzicht biedend over de Atlantische oceaan en de westkust van Portugal, geeft het u de mogelijkheid om in de vroege avond de meest spectaculaire zonsondergangen te bewonderen terwijl u geniet van uw favoriete drankje. Uw gastheren Pitti en Roland zijn beschikbaar om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Casa Luiz heeft nu een grote auto voor reizen naar en van Faro Airport voor gasten.

Carvoeiro kan beschouwd worden als een bevoorrecht vissersplaatsje, niet over ontwikkeld en waarschijnlijk het aardigste dorpje van de Algarve met pittoreske baaien, zandstranden, steile rotsen om langs te wandelen en een overvloed aan baaien, holen en grotten om te verkennen.

Voor de verstokte golfer en tennis liefhebber, zijn de drie zeer befaamde golf terreinen van Pinta, Gramacho and Vale do Milho vlakbij, evenals de welbekende “Carvoeiro Tennis Club”. Met goede inkoop faciliteiten en een uitzonderlijk grote keuze uit restaurants tegemoetkomend aan alle smaken biedt het gebied de bezoekers een perfecte vakantiebestemming.

Vanaf de appartementen ligt de kust op twee minuten wandelen heuvel afwaarts, evenals de voorzieningen die u nodig heeft om uw vakantie zo stress en transportvrij als mogelijk te maken.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid buiten de appartementen of op de parkeerplaats bij de kerk een paar meter verderop.

Voor meer algemene informatie over Carvoeiro en de locale omgeving zie www.carvoeiro.com .

WiFi now included with free internet access!